• BELL SCHEDULE

    First Bell

    8:05

    First Block

    8:10

    9:35

    85 minutes

    Second Block

    9:40

    11:05

    85 minutes

    Return Block

    11:10

    11:40

    30 minutes

    Monday
    1st Block

    Tuesday
    2nd Block

    Wednesday
    3rd Block

    Thursday
    4th Block

    Friday
    Club Days:
    11:10-11:50

    WMTV News Daily

    11:40

    11:50

    10 minutes

     No WMTV on Fridays!

     

     

     

     

     

    1st Lunch

    11:50

    12:15

    25 minutes

    Third Block A

    12:20

    1:45

    85 minutes

     

     

     

     

     

    Third Block B

    11:55

    12:35

    45 minutes

    2nd Lunch

    12:35

    1:00

    25 minutes

    Third Block B

    1:00

    1:45

    45 minutes

     

     

     

     

     

    Third Block C

    11:55

    1:20

    85 minutes

    3rd Lunch

    1:20

    1:45

    25 minutes

    Fourth Block

    1:50

    3:15

    85 minutes

Last Modified on August 4, 2016