• Club Day Schedule

    8:10                  First Bell

    8:15 - 9:25        First Block     (70 min)

    9:30 - 10:40      Second Block (70 min)

    10:45 - 10:55    Homeroom for all Students (10 Minutes)
     
    11:00 - 12:40    Homeroom, Clubs and Lunches  (100 minutes)
       11:00-11:30 Cycle A
       11:35-12:05 Cycle B
       12:10-12:40 Cycle C
     
    12:45 - 1:55      Third Block (70 min)
     
     2:00 - 3:10       Fourth Block  (70 min)