• BELL SCHEDULE

     

    First Bell

    8:05

         

    First Block

    8:10

    9:35

    85 minutes

     

    Second Block

    9:40

    11:05

    85 minutes

     
             

    Return Block

    11:10

    11:50

    40 minutes

     

    Monday
    1st Block

    Tuesday
    2nd Block

    Wednesday
    3rd Block

    Thursday
    4th Block

    Friday
    Club Days:
    11:10-11:50

    1st Lunch

    11:50

    12:15

    25 minutes

     

    Third Block A

    12:20

    1:45

    85 minutes

     

     

     

     

     

     

    Third Block B

    11:55

    12:20

    25 minutes

     

    2nd Lunch

    12:20

    12:45

    25 minutes

     

    Third Block B

    12:50

    1:45

    55 minutes

     

     

     

     

     

     

    Third Block C

    11:55

    12:50

    60 minutes

     

    3rd Lunch

    12:50

    1:15

    25 minutes

     

    Third Block C

    1:20

    1:45

    25 minutes

     
             

    Third Block D

    11:55

    1:20

    85 minutes

     
    4th Lunch 1:20 1:45 25 minutes  
             

    Fourth Block

    1:50

    3:15

    85 minutes

     
Last Modified on January 3, 2020